Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Βράβευση της Siris Microbrewery

Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την Siris Microbrewery. Η Siris επιλέχθηκε απο εκατοντάδες επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 να συμμετέχει στην τελική φάση του διαγωνισμού για τη βράβευση της καλύτερης επιχείρησης στον τομέα “καινοτομία και ανάπτυξη”.

Σήμερα, στην τελική φαση του διαγωνισμού και μετά απο μία μικρή παρουσίαση όλων των διαγωνιζομένων, στη Siris απονεμήθηκε το βραβείο της πρώτης θέσης!

Αντιγράφουμε απόσπασμα από σχετικό δημοσίευμα του ζυθοποιείου στο facebook: Η χαρά όλων μας δεν περιγράφεται. Όταν οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται, η συγκίνηση και η χαρά μας εκτοξεύονται. Ευχαριστούμε όλους όσους πιστεύουν σε μας!!!!

Πιστεύουμε σε σάς, συγχαρητήρια για τη βράβευση και σας ευχόμαστε πολλές ακόμα διακρίσεις!

Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

Η Δομή υποστήριξης του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου (ΕΑΔ), Μονάδα Ε΄ της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΠΑΑ 2007-2013, προέβη στη διεξαγωγή πανελλήνιου διαγωνισμού με σκοπό τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΠΑΑ 2007-2013, με προθεσμία υποβολής αιτήσεων την 21η Σεπτεμβρίου 2014.

Από την Δομή και την Συντονιστική Επιτροπή του ΕΑΔ καθορίστηκαν τρεις κατηγορίες έργων που μπορούσαν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό:

  • Καινοτομία και ανάπτυξη της υπαίθρου
  • Νεανική επιχειρηματικότητα
  • Βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ύπαιθρο

Τρία έργα για την κάθε κατηγορία επιλέγονται από σχετικές επιτροπές αξιολόγησης, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. Την σειρά κατάταξης για τη βράβευση των έργων αυτών καθορίζουν με ψηφοφορία οι συμμετέχοντες σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται για το σκοπό αυτό. Παράλληλα, οι βραβευμένοι τυχαίνουν δημοσιότητας μέσα από τους διαδικτυακούς τόπους και εκδόσεις, τόσο του ΕΑΔ όσο και του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Αγροτική Ανάπτυξη, ώστε να εμπνεύσουν με το παράδειγμά τους εν δυνάμει δικαιούχους στη χώρα και σε άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Η διαδικασία απονομής των βραβείων δεν θα αποτελεί απλά ένα διαγωνισμό, αλλά θα αποσκοπεί στην αύξηση της ενημέρωσης σχετικά με την ποιότητα των έργων που υλοποιούνται και συγχρηματοδοτούνται από το ΠΑΑ 2007-2013, με τα αποτελέσματα αυτών και στην επιβράβευση της προσπάθειας και της επιτυχίας.