Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Σπέρνεις ροδάκινα, θερίζεις κολοκύθες!

Θυμάστε το ξέσπασμα του Sam Calagione για την διαφήμιση της Budweiser, στην οποία χλευάζουν τα μικροζυθοποιεία και όσους πίνουν craft μπύρες; Θυμάστε το σημείο της διαφήμισης που λέει σαρκαστικά “αφήστε τους αυτούς να πίνουν μπύρες με ροδάκινα και κολοκύθες“;

Ε, λοιπόν, όπως λένε και οι παλιοί, αν σπέρνεις καταιγίδες θερίζεις θύελλες.  Μετά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η διαφήμιση αυτή στον κόσμο της μικροζυθοποιίας παγκοσμίως, ήταν θέμα χρόνου να κυκλοφορήσει craft μπύρα με αυτά ακριβώς τα συστατικά.

Από δω η Pumpkin Peach Ale, της Bell’s Brewery, χαιρέτισε τον κόσμο καλή μου!

Και δεν είναι μόνο αυτή. Ανακαλύπτω ότι και η Metro Detroit Brewery, επίσης στο Μιζούρι, έχει κυκλοφορήσει αντίστοιχη μπύρα, και μάλιστα παλαιωμένη σε ξύλο οξιάς (όπως η Budweiser). Αλλά και η Abita στη Λουιζιάνα, που δηλώνει ότι μετά την κυκλοφορία της Pumpkin Peach Ale της οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατακόρυφα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παράλληλα, η Northern Brewer δημιούργησε το Peach of Resistance Pumpkin Peach Ale homebrew kit για να τη φτιάξετε στο σπίτι. Κι αν δεν φτιάχνετε μπύρα, μπορείτε να αγοράσετε μπλουζάκια. Και βέβαια, δεν θα άφηνε ο κόσμος του internet τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη, ορίστε και τα σχετικά memes:

Φαίνεται πως η διαφήμιση της Budweiser αξίας 9 εκατομμυρίων δολλαρίων, δημιούργησε όχι μόνο ένα νέο τύπο μπύρας, αλλά ολόκληρη αγορά γύρω από αυτήν και σίγουρα ωφέλησε την παγκόσμια craft μπύρα. Ευχαριστούμε AB-Inbev!

Η διαφήμιση που τα ξεκίνησε όλα:

https://www.youtube.com/watch?v=siHU_9ec94c

Budweiser
Υπερήφανη μπύρα μαζικής παραγωγής

Δεν ζυμώνεται για να την ψειρίζετε
Ζυμώνεται για καθαρή, απαλή επίγευση

Είναι η μόνη μπύρα που παλαιώνει σε ξύλο οξιάς από το 1876

Υπάρχει μόνο μία Budweiser
Ζυμώνεται για να την πίνετε, όχι να τη φιλοσοφείτε

Οι άνθρωπο που πίνουν τη μπύρα μας
είναι άνθρωποι που τους αρέσει να πίνουν μπύρα
που ζυμώνεται δύσκολα

Αφήστε τους άλλους να δοκιμάζουν μπύρες με κολοκύθες και ροδάκινα
Εμείς θα ζυμώνουμε χρυσόξανθoυς αφρούς

Αυτή είναι η διάσημη μπύρα Budweiser