Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Εγώ τη μπύρα μου θα την πιω βρέξει-χιονίσει!

…φαίνεται να είπαν οι δύο Βρετανοί πριν βγουν για τη μπυρίτσα τους, και όπως αποδείχτηκε εννοούσαν κάθε λέξη.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στον κήπο του Kirkstall Bridge Inn, στο Leeds της Βρετανίας. Ο John Kelly και ο Steve Hoult αποφάσισαν να περάσουν το απόγευμα στην αγαπημένη τους pub, όμως τα τραπέζια στο εσωτερικό ήταν γεμάτα, και παρά το γεγονός ότι έξω είχε ήδη αρχίσει να βρέχει και ο ποταμός Aire έδειχνε τις διαθέσεις του, εκείνοι κάθησαν αμέριμνοι στον κήπο της pub και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους.

Σύντομα τα νερά του ποταμού φούσκωσαν και πλημμύρισαν τον κήπο και τη γύρω περιοχή, όμως οι Βρετανοί φίλοι δεν πτοήθηκαν και απόλαυσαν τη μπύρα τους βουτηγμένοι ως τη μέση στο νερό!

“Το νερό ήταν πραγματικά κρύο. Τα πρώτα 15 λεπτά ήταν δύσκολα, αλλά όταν το συνηθίσεις είναι εκπληκτικά θεραπευτικό, να κάθεσαι όχι δίπλα στο ποτάμι, αλλά μέσα στο ποτάμι! Ήταν εξωπραγματικό στην αρχή, αλλά το συνηθίζεις. Ωραία ήταν” δήλωσε ο Steve, ιδιοκτήτης της pub. “Η πλημμύρα πέρασε τώρα, ώρα να μαζέψουμε την ακαταστασία και να γελάσουμε με όλες αυτές τις φωτογραφίες.”

Όπως ήταν φυσικό, δεκάδες φωτογραφίες τους είχαν ανέβει ήδη στα social media πριν καν τελειώσουν την πρώτη τους μπύρα. Απολαύστε μερικές εδώ:

Εσείς θα πίνατε τη μπύρα σας στη βροχή;