Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Ατομικά σακουλάκια λυκίσκου από την Hop Theory

Ατομικά σακουλάκια με λυκίσκο Cascade, αποξηραμένη φλούδα πορτοκάλι και σπόρους κόλιανδρου για την γευστική και αρωματική ενίσχυση των πιο “αδύναμων” εμπορικών μπυρών σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Hop Theory, μια αναπτυσσόμενη εταιρεία στο Maryland των ΗΠΑ.

Πώς λειτουργεί: κάθε σακουλάκι είναι βιοδιασπώμενο, και στεγανά συσκευασμένο ώστε να κρατά σφραγισμένα τα αρώματά του και να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε μια τσέπη. Το σακουλάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και σε 4 ποτήρια μπύρας, ενώ δεν σας επιβαρύνει με περισσότερες από 5 θερμίδες. Ανοίγετε τη συσκευασία, ρίχνετε το σακουλάκι στο ποτήρι, το γεμίζετε με φθηνή μπύρα και σε τρία λεπτά έχει αποκτήσει τα αρώματα και τη φρεσκάδα μιας craft μπύρας.

Τη χρηματοδότηση για το προϊόν αυτό αναζητά η εταιρεία στο kickstarter με καμπάνια που έχει ήδη συγκεντρώσει περίπου $6.500 (από τα $25.000) και λήγει στις 9 Μαΐου.

steep

Μετά από το σακουλάκι με cascade-πορτοκάλι-κόλιανδρο, η Hop Theory σκοπεύει ακόμη να κυκλοφορήσει και σακουλάκια με γεύσεις raspberry, pumpkin, double IPA και ροδάκινο, ανάλογα με την επιτυχία της χρηματοδότησης από το kickstarter.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Καλό; Σχολιάστε το παρακάτω.