Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Homebreween 2015

Τέσσερις κορυφαίοι έλληνες homebrewers, πέντε διαφορετικές φρέσκιες, σπιτικές μπύρες, και μία από τις καλύτερες μπυραρίες παγκοσμίως. Αν συνδυάσεις όλα αυτά τα συστατικά σε ένα event, το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Η Local Pub (Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι), κάθε χρόνο την ημέρα του Halloween προσέφερε μεταξύ των homebrew ales που κυκλοφορούν από διάφορα ζυθοποιεία το φθινόπωρο ειδικά γι αυτή την ημέρα, και μία σπιτική μπύρα, την οποία έφτιαχνε παραδοσιακά ο Λευτέρης Βρεττάκος, ένας από τους διακεκριμένους έλληνες homebrewers.

Φέτος, σε συνεργασία με το beer.gr και το Ale Box η Local Pub διοργανώνει ένα ξεχωριστό event με πέντε διαφορετικές μπύρες τεσσάρων ζυθοποιών, η καθεμία με εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα, όλες όμως με την παραδοσιακή προσθήκη κολοκύθας. Οι μπύρες που θα υπάρχουν διαθέσιμες σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα και μόνο για το διήμερο του Halloween είναι οι:

  • American Pumpkin Brown Ale (spiced): 5,2% (Βασίλης Σέγκος)
  • English Brown Pumpkin Lightly Spiced Ale: 5,8% (Δημήτρης Λαδοπουλος)
  • Pumpkin Ale: 7,4%, 42 IBU με μοσχοκάρυδο, γαρύφαλο και κανέλα (Λευτέρης Βρεττάκος)
  • Pumpkin Porter: 5%, 29 ibu με κανέλα, μοσχοκάρυδο, μπαχάρι και καβουρδισμένο κολοκυθόσπορο (Λευτέρης Βρεττάκος)
  • Smoked Amber pumpkin ale: 6,5% (Νίκος Κοχύλης)

Τις μπύρες αυτές μπορείτε να δοκιμάσετε από βαρέλι, και να τις συνοδεύσετε με τα εξαιρετικά εδέσματα που ετοίμασε ειδικά για το event το Valeron Athens. Επίσης θα μπορείτε να μιλήσετε με τους ζυθοποιούς και να μάθετε περισσότερα για την παρασκευή μπύρας στο σπίτι ή κάθε μπύρα που δοκιμάζετε.

Happy Homebreween!