Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Νέο ζυθοποιείο της Brewdog στις ΗΠΑ

Στο δρόμο για την κατάκτηση του κόσμου, η Σκωτσέζικη μικροζυθοποιία Brewdog ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την ανέγερση νέου ζυθοποιείου στο Canal Winchester του Ohio, μόλις 24 χιλιόμετρα έξω από το Columbus.

Η νέα εγκατάσταση θα έχει συνολική έκταση σχεδόν 10 στρεμμάτων, θα περιέχει ζυθοποιείο 120 εκατολίτρων, μπυραρία, εστιατόριο και χώρο γραφείων. Η Brewdog ανακοίνωσε επίσημα τα σχέδιά της πολύ πρόσφατα, και όλο το project θα κοστίσει σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ. Η αρχική ετήσια παραγωγή θα είναι δέκα χιλιάδες εκατόλιτρα, ενώ στο μέλλον θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Η Brewdog USA θα απασχολεί προσωπικό περίπου 125 ατόμων.

“Η Αμερική έχει μια από τις εκλεκτικές κι ενεργές μπυροσκηνές στον κόσμο και είμαστε έτοιμοι να αφοσιωθούμε στην επανάσταση της craft μπύρας στη χώρα”, δήλωσε ο James Watt, συνιδρυτής της Brewdog.

Ήδη από το 2010 ως σήμερα, η Brewdog έχει ανοίξει 27 bars στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από το νέο εργοστάσιο, η Σκωτσέζικη εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει και τουλάχιστον πέντε Brewdog bars σε διάφορα μέρη στις HΠA. Το εγχείρημα χρηματοδοτείται αρχικά με περίπου $3 εκατομμύρια ευρώ από το Equity for Punks, την crowd funding καμπάνια που δημιούργησε η εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ανέγερση του εργοστασίου αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2016.

Παράλληλα με τις ενέργειές της στις ΗΠΑ, η Brewdog αναζητά ενεργά τοποθεσίες για δημιουργία Brewdog bars σε ολόκληρο τον κόσμο – και στην Ελλάδα. Αν έχετε ισόγειο χώρο κατάλληλο για μπαρ, μεταξύ 250 και 500τμ. και ενδιαφέρεστε να γίνετε ο ιδιοκτήτης του πρώτου Brewdog bar στην Ελλάδα, να η ευκαιρία σας.