Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Η Grimbergen Blanche σε φιάλη

Η Grimbergen Blanche, μέλος της οικογένειας Grimbergen, έχοντας αποκτήσει πιστούς φίλους που την απολαμβάνουν έως τώρα από βαρέλι, είναι πλέον διαθέσιμη και σε φιάλη.

Η Βελγικού τύπου μοναστηριακή Grimbergen Blanche, με ανοιχτό κίτρινο χρώμα και απαλό κρεμώδη αφρό, χαρακτηρίζεται από αναζωογονητικά αρώματα κίτρου, κορίανδρου και γαρύφαλλου.

Η δροσιστική και φρουτώδης γεύση της, η οποία συνδυάζει αρμονικά περγαμόντο, κίτρινα φρούτα και νότες βανίλιας, προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, η οποία ολοκληρώνεται με μια επίγευση ντελικάτης πικράδας που οφείλεται στο λυκίσκο.

Αυθεντική και ιδιαίτερη, η Grimbergen Blanche, με 6% αλκοόλ, είναι ιδανική για όσους αναζητούν μοναδικές γεύσεις. Παράλληλα, χάρη στην πικάντικη και φρουτώδη γεύση της, η Grimbergen Blanche ταιριάζει απόλυτα με ελαφριά πιάτα, ενώ αποτελεί το ιδανικό συνοδευτικό για πιάτα θαλασσινών.

Απολαύστε την Grimbergen Blanche παγωμένη, στους 6 βαθμούς και αφήστε τη θρυλική της γεύση να σας χαρίσει την πιο δροσιστική και πλούσια εμπειρία!