Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Δοκιμάστε την Αργώ, τη νέα μπύρα από το Βόλο

Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα την Αργώ, την ολόφρεσκη, αφιλτράριστη και απαστερίωτη golden ale από το Βόλο, να η ευκαιρία σας. Μεθαύριο Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 η Αργώ θα σας περιμένει δροσερή (όπως πρέπει) να τη δοκιμάσετε στον Αθηναϊκό ναό της μπύρας, τη Local Pub στο Χαλάνδρι.  Κι όχι μόνο αυτό – στις 20:00 στη Local θα βρίσκονται και ο Γιάννης Ρηγανέζης και ο Διονύσης Γκάζικας, οι δύο ζυθοποιοί της Θεσσαλικής μικροζυθοποιίας, για να τους γνωρίσετε από κοντά, να σας πουν λίγα λόγια για τη νέα τους μπύρα και να τη δοκιμάσετε παρέα. Δείτε και το και στο facebook.

Η μπύρα

Η Αργώ είναι μία craft μπύρα με πλούσιο αφρό, χρυσαφένιο χρώμα, πλούσια ανθώδη αρώματα και μία ιδέα εσπεριδοειδών. Νότες από γκρέιπφρουτ και κίτρο μπορούν να αναγνωριστούν στη λεπτή αλλά γεμάτη γεύση της. Μία χαρακτηριστικά θολή, δροσιστική μπύρα που πίνεται ευχάριστα όλο το χρόνο. Για τη μοναδική γευστική ισορροπία της Αργώ χρησιμοποιείται συνδυασμός από εκλεκτές ποικιλίες αμερικανικών λυκίσκων και τέσσερις γευστικότατες βελγικές βύνες κριθαριού και σιταριού. Όπως όλες οι εκλεκτές μπύρες η Αργώ παρασκευάζεται από τέσσερα και μόνο συστατικά: νερό, βύνη κριθαριού και σιταριού, λυκίσκο και μαγιά. 

Το ζυθοποιείο

Η μικροζυθοποιία Θεσσαλίας λειτουργεί σε ένα παλιό πέτρινο κτήριο της συνοικίας των Παλιών στο Βόλο, στο χώρο του ιστορικού κάστρου, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως ώστε να καλύπτει με ακρίβεια τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας . Η διατήρηση του πετρόκτιστου κελύφους και της κεραμοσκεπής μέσω σύγχρονων μεθόδων συντήρησης, ειδικών για χώρους παραγωγής ποτών, εξασφαλίζει τη βιοκλιματική λειτουργία του κτιρίου και ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και αερισμού για την ωρίμανση της μπύρας όλες τις εποχές του χρόνου.