Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

24η Έκθεση IFDTEX, Metropolitan Expo

Το ταξίδι στον κόσμο της διατροφής και της γεύσης αρχίζει στις 11 Φεβρουαρίου 2011 στο Metropolitan Expo.

Πρώτος προορισμός ο τομέας των Ποτών στην Αίθουσα 2 με την πραγματοποίηση του show των αλκοολούχων και της μπύρας. Ένα spirit show με γεύση αλλά και φαντασία σε συνεργασία με τους πλέον ειδικούς bartenders από Ελλάδα και Εξωτερικό.

Οι Γεύσεις του καφέ από όλον τον κόσμο, αλεσμένοι από μοναδικές και συλλεκτικές μηχανές και «σερβιρισμένοι» από τους leader barista του πλανήτη, θα σας θυμίσουν το γνήσιο άρωμα του καφέ.

Δεύτερος Προορισμός ο τομέας Τροφίμων στην Αίθουσα 3 με μια πρωτόγνωρη ξενάγηση στον κόσμο της Παγκόσμιας διατροφής. Καταξιωμένοι chefs παγκοσμίως παρουσιάζουν τις τάσεις της διατροφής. Γευσιγνωσία αλλά και Ενημέρωση στην υπηρεσία του υποψήφιου chef.

Το ταξίδι συνεχίζεται με μια ολόπλευρη ενημέρωση στον τομέα του κρέατος, παραγωγοί, κύριοι εισαγωγείς αλλά και αντιπρόσωποι παρουσιάζουν τις νέες προοπτικές αλλά και φρέσκιες ιδέες για τους προμηθευτές κρέατος.

…και το ταξίδι συνεχίζεται ακολουθούν νέοι προορισμοί … στόχος μας να απογειώσουμε την ενημέρωση αλλά και τις πωλήσεις σας …
Επιβιβαστείτε στην μεγαλύτερη Έκθεση που ενώνει τα Τρόφιμα – Ποτά και την Τεχνολογία.

24η IFDTEX

11-14 Φεβρουαρίου
Metropolitan Expo
www.mackbrookshellas.gr