Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Δοκιμάστε τη νέα Septem Honey Ale – δωρεάν!

Στα πρώτα της γενέθλια η μικροζυθοποιία Septem από το Ωρολόγιο της Εύβοιας παρουσιάζει στον Ζύθο Χαλανδρίου την τρίτη της κατά σειρά, ολοκαίνουργια μπύρα με μέλι!

Το Σάββατο 12 Ιουνίου και ώρα 20:00, στο Ζύθο Χαλανδρίου θα βρίσκεται ο Σοφοκλής Παναγιώτου της Septem για να παρουσιάσει στο κοινό την νέα ετικέτα Septem Sunday’s (Κυριακάτικη). Η νέα μπύρα τύπου honey ale ακολουθεί τη θεματική ονοματολογία των υπολοίπων της μικροζυθοποιίας, που θέλει μία ξεχωριστή μπύρα για κάθε μέρα της εβδομάδας.

Σε μια επίσκεψη-αστραπή που πραγματοποιήσαμε στο ζυθοποιείο πριν μερικές εβδομάδες είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την Sunday’s απευθείας από το δοχείο ωρίμανσης, και παρότι ήδη περιμέναμε να είναι εξίσου γευστική με την pale ale και την pilsener της Septem, τα αρώματά της ωστόσο μας ξάφνιασαν. Ώριμα εσπεριδοπειδή και βούτυρο έδεναν ισορροπημένα με τη χαρακτηριστική γεύση του μελιού δημιουργώντας μια αρμονική πανδαισία γεύσεων που όμοιά της δεν έχουμε ξανασυναντήσει σε ελληνική μπύρα. Το χρώμα της χρυσόξανθο και το σώμα της τόσο γεμάτο που λες και πήρε λίγη από την πυκνότητα του μελιού.

Η μικροζυθοποιία Septem κυκλοφόρησε τις πρώτες μπύρες της τον Ιούνιο του 2009, τις οποίες είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε στο περίπτερο της Βύνης στην γιορτή μπύρας της Θεσσαλονίκης. Ήδη από το άνοιγμα μιας φιάλης pale ale καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με ξεχωριστή μπύρα, αφού το άρωμά της αναδύθηκε και έγινε αντιληπτό σε ανοιχτό χώρο πριν καν τη σερβίρουμε στο ποτήρι!!! Έκτοτε, μόνο θετικά σχόλια αποσπά από τους γευσιγνώστες της μπύρας.

Η εκδήλωση στηρίζεται από το beer.gr και θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν από την πρώτη παρτίδα της καινούργιας μπύρας, συνοδεία fingerfood.

Περάστε το Σάββατο από τον Ζύθο! Η συμμετοχή και η μπύρα είναι δωρεάν!