Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Νέα μπυραρία στο Κορωπί Αττικής

Η νεότερη μπυραρία του λεκανοπεδίου ανοίγει και επίσημα τις πόρτες της την ερχόμενη Τετάρτη 16 Ιουνίου στο Κορωπί Αττικής.

Στα εγκαίνια της Beerasmos θα κληρωθεί ένα πληρες σετ εξοπλισμού και υλικών για παρασκευή μπύρας και μέλη του beer.gr θα βρίσκονται εκεί για να σας μυήσουν στον κόσμο της σπιτικής μπύρας.

Λίγα λόγια για τον χώρο

Η μπύρα και η διαδικασία παραγωγής της έγινε το κεντρικό θέμα και η έμπνευση για την αρχιτέκτονα ώστε να δημιουργήσει το στυλ του μαγαζιού, σε όλη την εσωτερική του διακόσμηση.

Τα παραδοσιακά υλικά έντυσαν τις μοντέρνες φόρμες και δημιούργησαν την μετάβαση από το παλιό στο καινούριο. Υλικά όπως η πέτρα, το ξύλο και ο μπρούτζος, αναδύονται από τους γκρίζους τοίχους που παραπέμπουν σε σκηνικό παλιών κελαριών, ανάμεσα σε βαρέλια και αποστακτήρες. Ρευστές ξύλινες επιφάνειες αναρτώνται από την οροφή και αναδιπλώνονται στους τοίχους προσφέροντας ποικίλες χρήσεις. Η γλυπτική των όγκων και η αλληλεπίδραση των διαφορετικών στοιχείων στο εσωτερικό, φανερώνουν την πρόθεση για μια ολιστική σχεδιαστική αντιμετώπιση του εσωτερικού χώρου.

Μέσα στο όλο περιβάλλον που χρωματικά κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, το βαθύ κίτρινο χρώμα της μπύρας έρχεται να δώσει πινελιές χρώματος και αισιοδοξίας. Ο φωτισμός του χώρου έχει πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Στην οροφή, τα παραδοσιακά φωτιστικά αντικαθίστανται από φωτιζόμενες επιφάνειες με φωτογραφίες που έχουν θέμα την μπύρα. Έμμεσος φωτισμός εφαρμόζεται στους πέτρινους γλυπτικούς τοίχους και στις ξύλινες επιφάνειες. Ο φωτισμός μπορεί να αλλάξει ένταση και αποχρώσεις ανάλογα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις και τις ανάγκες της κάθε βραδιάς, προσδίδοντας θεατρικότητα και ατμόσφαιρα στο περιβάλλον.

Σίγουρα είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε για να προσφέρει ζεστασιά και φιλοξενία στους φίλους της μπύρας και των ποικιλιών.


Φωτογραφίες