Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Mythos: Ίδια γεύση… Nέα εμφάνιση!

Η μπύρα Mythos υποδέχθηκε τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν με νέα εμφάνιση, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της να τη γνωρίσουν από κοντά με έναν απρόσμενο και εντυπωσιακό τρόπο, γεμάτο εκπλήξεις!

Η παρουσίαση της νέας φιάλης πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μοναστηρακίου όπου εκπρόσωποι του τύπου και περαστικοί, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα από μια ομάδα 30 μουσικών και χορευτών που «ξεπήδησε» μέσα από τον κόσμο. Στο κλείσιμο της εκδήλωσης 2 επαγγελματίες αναρριχητές κατέπληξαν το πλήθος με τη θεαματική τους κατάβαση από ένα ψηλό κτίριο, αποκαλύπτοντας ένα 10μέτρο banner με τη νέα φιάλη Μythos, δίνοντας χρώμα στην «ανυποψίαστη» πλατεία.

Ο δικός μας Mythos πάντα πιστός στην υψηλή ποιότητα, που του έχει χαρίσει αναγνώριση σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, δε θα μπορούσε παρά να διατηρήσει ίδια την αυθεντική του γεύση και τώρα με τη νέα εμφάνισή του να την αναδείξει μαζί με τη μοναδική και ανατρεπτική προσωπικότητά του. Επιπλέον, με την νέα, εντυπωσιακή φιάλη, ο Mythos εξελίσσεται και θέτει νέα στάνταρτ στην αγορά της μπύρας.

Ο Marketing Director της Μύθος Ζυθοποιία, κ. Harald Suenner δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη νέα φιάλη. Θεωρούμε πως καταφέραμε επιτυχημένα να αναδείξουμε την ποιότητα και τον ανατρεπτικό χαρακτήρα της μπύρας Mythos, με την εξωτερική της εμφάνιση».

Ο δικός μας Μύθος


Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του νέου Μύθου