Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Open Beer VIII – Deutsche Ecke

Μετά από πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση των δύο μπυραριών στη σελίδα δημοψηφίσματος του OpenBeer, τελικά επικράτησε οριακά η Deutsche Ecke και το όγδοο κατά σειρά Open Beer event θα πραγματοποιηθεί εκεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου.

Το δημοψήφισμα άνοιξε στις 21 Μαΐου με τρεις υποψηφιότητες:

Σύντομα το Mike’s έμεινε πίσω αφού οι δύο μπυραρίες κάλεσαν τα μέλη της διαδικτυακής τους κοινότητας να υπερψηφίσουν τη συμμετοχή τους. Τα σκήπτρα άλλαζαν διαρκώς χέρια σε μια μονομαχία-θρίλερ ως το κλείσιμο του δημοψηφίσματος τα μεσάνυχτα της 27ης Μαΐου, που βρήκε την Deutsche Ecke νικήτρια με 266 ψήφους έναντι 259 της Horse House.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Νικόλα Ραδίση της Deutsche Ecke μάθαμε ότι το πρώτο ποτήρι βαρελίσιας μπύρας θα προσφέρεται δωρεάν, ενώ για τις ανάγκες του event θα γίνει ειδική διαμόρφωση του χώρου και οι μουσικές επιλογές του DJ θα έχουν χρώμα rock.

Για όσους πρώτη φορά μαθαίνουν για το Open Beer event, πρέπει να πούμε ότι είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του – ένα ανοιχτό event που προτείνεται και ψηφίζεται από το κοινό του, ενώ συντονίζεται από τον εμπνευστή του, Σπύρο Παπασπυρόπουλο. Ο θεσμός λειτουργεί κάπως έτσι:

  • Ο Σπύρος ξεκινά τη διαδικασία, και το κοινό καταθέτει προτάσεις για τον χώρο που θα υποδεχτεί το επόμενο event
  • Οι προτάσεις καταχωρούνται στο www.openbeer.gr και ξεκινά το ανοιχτό δημοψήφισμα
  • Μία περίπου εβδομάδα αργότερα, αναδεικνύεται ο νικητής του δημοψηφίσματος
  • Άλλη μία εβδομάδα αργότερα, πραγματοποιείται το Open Beer που πρότειναν και επέλεξαν τα μέλη του!

Το event γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και η ομορφιά του είναι ακριβώς στον ανοιχτό του χαρακτήρα. Σκοπός είναι η χαλαρή δικτύωση των μελών με ένα ποτήρι δροσερή μπύρα στο χέρι. Ό,τι και να σας πούμε όμως εμείς είναι λίγο, ελάτε να γνωρίσετε την εμπειρία του Open Beer από κοντά την Τετάρτη στη Deutsche Ecke – τα λέμε εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες: www.openbeerevent.com


Στιγμιότυπα