Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-gallery

St.Pauli Girl 2009

Μετά από μια ιστορική ψηφοφορία, η μπύρα St. Pauli Girl, η No. 2 Γερμανική μπύρα στις ΗΠΑ, κατονόμασε επισήμως το μοντέλο Katarina Van Derham ως τη νέα μασκώτ της St. Pauli Girl για το έτος 2009. Η Van Derham θα δώσει πνοή στη Γερμανίδα σερβιτόρα του brand, θα εμφανίζεται στην αφίσα της St. Pauli Girl για το 2009, θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την Αμερική για τις ανάγκες του St. Pauli Girl media tour, και φωτογραφίες της θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα και το διαφημιστικό υλικό της St. Pauli Girl.

St. Pauli Girl

Για πρώτη φορά στο ιστορικό της εταιρείας, η Van Derham αναδεικνύεται ως St. Pauli Girl μέσα από διαδικτυακή ψηφοφορία, επικρατώντας άλλων τριών μοντέλων στο maxim.com. Η Van Derham, που κατάγεται από τη Σλοβακία και μιλά πέντε γλώσσες, κέρδισε τους ψηφοφόρους και την ομάδα της St. Pauli Girl με την ζωντάνια της και την εκπληκτική ομοιότητα που παρουσιάζει με το παραδοσιακό κορίτσι στην ετικέτα της St. Pauli Girl. Η επιλογή μιας μασκώτ που θα αντιπροσωπεύει την μπύρα αποτελεί παράδοση δεκαετιών για την St. Pauli Girl, και η Van Derham είναι η 26η μασκώτ που επιλέγεται στην ιστορία της μάρκας.


"Η ανάδειξή μου ως St. Pauli Girl του 2009 σημαίνει τα πάντα για μένα," δηλώνει η Van Derham. "Με τιμά και ανυπομονώ να γνωρίζω φίλους της St. Pauli Girl σε ολόκληρη τη χώρα."

Η Van Derham μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό στα δάση της Σλοβακίας, επί κομμουνιστικού καθεστώτος. Μετακόμισε στις ΗΠΑ σε ηλικία 22 ετών, χωρίς καμία πρόθεση να γίνει μοντέλο. Ενόσω εργαζόταν ως σερβιτόρα στο Los Angeles, την ενθάρρυναν συχνά να ακολουθήσει το modeling, και σε ηλικία 26 ετών τελικά αποφάσισε να δώσει στον εαυτό της μια ευκαιρία. Η Van Derham αμέσως δέχτηκε πληθώρα προτάσεων και σε σύντομο διάστημα η καριέρα της απογειώθηκε.

Η Van Derham έχει πάρει μέρος σε διαφημιστικές εκστρατείες για την AT&T, Dodge, Rockstar Energy Drinks, Ed Hardy και Christian Audigier. Στην τηλεόραση έχει παίξει ρόλους σε διάφορα σήριαλ, μεταξύ άλλων τα "Monk" και "CSI," και έχει εμφανιστεί στις ταινίες "Cellular" και "15 Λεπτά." Η Van Derham στόλισε τα εξώφυλλα δεκάδων περιοδικών στην Αμερική και ολόκληρο τον κόσμο: Iron Man, Max Muscle, Muscle & Fitness, Best Body, Double XL, British Maxim και πολλά άλλα.