Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

4η HO.RE.CA 2009

Η HO.RE.CA, σε σύντομο διάστημα, κατόρθωσε να γίνει μια μεγάλη έκθεση και να αναδειχθεί ως ο σημαντικότερος εκθεσιακός θεσμός του Ξενοδοχειακού και Επισιτιστικού κλάδου στη χώρα μας.

Όλες οι λύσεις για την Τροφοδοσία και τον Εξοπλισμό

Επί 4 μέρες η «καρδιά» του Επισιτιστικού και Ξενοδοχειακού κλάδου θα χτυπά στην 4η HO.RE.CA. Οι περισσότεροι από 360 εκθέτες της θα παρουσιάσουν όλες τις καινούριες τάσεις και τα πρωτοποριακά προϊόντα στο χώρο της Τροφοδοσίας και του Εξοπλισμού, παρέχοντας τις λύσεις που αναζητά κάθε επαγγελματίας για τη λειτουργία και την οργάνωση της επιχείρησής του. Και, βέβαια, η 4η HO.RE.CA είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλα τα στελέχη του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου που στους κρίσιμους αυτούς καιρούς αναζητούν το καλύτερο, δεν επαναπαύονται ποτέ, ενδιαφέρονται για κάθετι καινούριο που μπορεί να έχει εφαρμογή στο κατάστημά τους και θέλουν να πάνε την επιχείρησή τους ένα βήμα παραπέρα!

Πρωτοποριακός σχεδιασμός

Εξ ολοκλήρου σε ένα επίπεδο αναπτύσσεται η 4η HO.RE.CA. 2009 με μια ελεύθερη και άνετη διαδρομή. Ένας κεντρικός διάδρομος μήκους 400 και πλάτους 5.5 μέτρων τέμνει το χώρο. Αριστερά του αναπτύσσεται ο Τομέας του Εξοπλισμού και δεξιά ο Τομέας της Τροφοδοσίας. Μέσω αυτού του κεντρικού διαδρόμου, και ακολουθώντας τη σχετική σήμανση, μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα σε όλους τους χώρους της έκθεσης χωρίς να κινδυνεύετε να χάσετε τον προσανατολισμό σας.

Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης. Την Παρασκευή, ημέρα έναρξης της 4ης HO.RE.CA, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθηνών θα επιχειρήσει να κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες, παρασκευάζοντας το μεγαλύτερο σάντουιτς του κόσμου! Και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τις υπόλοιπες μέρες, με chefs ξενοδοχείων και εστιατορίων να προτείνουν μενού για τον Άγιο Βαλεντίνο, επαγγελματίες μάγειρες να δοκιμάζουν τις γνώσεις τους πάνω στην ελληνική δημιουργική κουζίνα, αλλά και σπουδαστές Σχολών Μαγειρικής να διαγωνίζονται στο δημοφιλές project του mystery basket! Και όπως είναι φυσικό, δεν πρόκειται να λείψουν ομιλίες ηγετικών στελεχών της ΠΟΕΣΕ για φλέγοντα θέματα, όπως η αδειοδότηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι καινούριες αγορανομικές διατάξεις και η Εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 852 (μικρό HACCP) στις επιχειρήσεις καφεστίασης.

Συμμετοχές από το χώρο της μπύρας

Εταιρεία Περίπτερο
CRAFT ΠΡΟΤΥΠΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ N 02 ,04
DEALS AE Ο 01
KEO PLC N 09
MARVO ΑΒΕΕ Τ 01
STAATLICHES HOFBRAUHAUS Ρ 07
ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΕΠΕ Ρ 03

 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Παρασκευή 23/1: 13.00-20.00
Σάββατο 24/1: 10.00-20.00
Κυριακή 25/1: 10.00-20.00
Δευτέρα 26/1: 11.00-20.00

Χάρτης, 4η HO.RE.CA 2009