Οι νέες craft μπύρες της Πάτρας

Οι νέες craft μπύρες της Πάτρας 17/06 Ο Φώτης Αναστασίου της Local Pub και ο Αλέξανδρος Σεϊντάνης του beer.gr επισκέπτονται την Πατραϊκή Ζυθοποιία στα Βραχνέικα, δοκιμάζουν τις νέες μπύρες ORA και σας μεταφέρουν γεύση από Πάτρα. Τα πρώτα δύο χρόνια λειτουργίας της, η Πατραϊκή Ζυθοποιία κυκλοφορούσε μόνο την Διώνη, μια αξιόλογη φιλτραρισμένη και απαστερίωτη μπύρα τύπου pilsener. Χωρίς να τραβά τα φώτα »»»

Οι φημισμένες μπύρες Sierra Nevada στην Ελλάδα

Οι φημισμένες μπύρες Sierra Nevada στην Ελλάδα 13/12 Η διανομή των δύο δημοφιλέστερων μπυρών του ζυθοποιείου της Sierra Nevada ξεκίνησε επίσημα από την Unibrau Hellas, ακολουθώντας την τάση για στροφή προς τον τομέα της craft Αμερικάνικης μπύρας. Ο λόγος για την Pale Ale, μία εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίας αμερικάνικων λυκίσκων (Magnum, Perle, Cascade) Pale ale, και την Torpedo, μια extra IPA με ισορροπημένη »»»

Εγώ τη μπύρα μου θα την πιω βρέξει-χιονίσει!

Εγώ τη μπύρα μου θα την πιω βρέξει-χιονίσει! 17/11 …φαίνεται να είπαν οι δύο Βρετανοί πριν βγουν για τη μπυρίτσα τους, και όπως αποδείχτηκε εννοούσαν κάθε λέξη. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στον κήπο του Kirkstall Bridge Inn, στο Leeds της Βρετανίας. Ο John Kelly και ο Steve Hoult αποφάσισαν να περάσουν το απόγευμα στην αγαπημένη τους pub, όμως τα τραπέζια στο εσωτερικό ήταν γεμάτα, και παρά το »»»

Homebreween 2015

Homebreween 2015 31/10 Τέσσερις κορυφαίοι έλληνες homebrewers, πέντε διαφορετικές φρέσκιες, σπιτικές μπύρες, και μία από τις καλύτερες μπυραρίες παγκοσμίως. Αν συνδυάσεις όλα αυτά τα συστατικά σε ένα event, το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Η Local Pub (Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι), κάθε χρόνο την ημέρα του Halloween προσέφερε μεταξύ των homebrew ales που κυκλοφορούν από διάφορα ζυθοποιεία το φθινόπωρο ειδικά γι αυτή την »»»

Σεμινάριο οικιακής ζυθοποίησης στην Κηφισιά

Σεμινάριο οικιακής ζυθοποίησης στην Κηφισιά 14/07 Ο Δήμος Κηφισιάς και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού σας καλούν στο ημερήσιο σεμινάριο οικιακής ζυθοποίησης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου και ώρα 12:00 στο Δημοτικό Πάρκο Α. Στουδίτη (οδός Χαριλάου Τρικούπη 68). Έμπειροι ζυθοποιοί σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο ιστότοπο www.beer.gr (ο κόσμος της μπύρας) και το κατάστημα Αle Box, θα σας »»»

Νέο ζυθοποιείο της Brewdog στις ΗΠΑ

Νέο ζυθοποιείο της Brewdog στις ΗΠΑ 13/07 Στο δρόμο για την κατάκτηση του κόσμου, η Σκωτσέζικη μικροζυθοποιία Brewdog ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την ανέγερση νέου ζυθοποιείου στο Ohio των ΗΠΑ.