Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Οι φημισμένες μπύρες Sierra Nevada στην Ελλάδα

Η διανομή των δύο δημοφιλέστερων μπυρών του ζυθοποιείου της Sierra Nevada ξεκίνησε επίσημα από την Unibrau Hellas, ακολουθώντας την τάση για στροφή προς τον τομέα της craft Αμερικάνικης μπύρας.

Ο λόγος για την Pale Ale, μία εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίας αμερικάνικων λυκίσκων (Magnum, Perle, Cascade) Pale ale, και την Torpedo, μια extra IPA με ισορροπημένη γεύση δημητριακών και over-the-top αρώματα λυκίσκου.

Λίγα λόγια για το ζυθοποιείο

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο γνωστά ζυθοποιεία της Αμερικής. Το όνομα του είναι εμπνευσμένο από τα κοντινά βουνά της Sierra Nevada και οι μπύρες που παράγουν έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι τόσο τολμηρές, άγριες και ακλόνητες όπως οι κορυφές αυτών των βουνών. Με σεβασμό στην παράδοση και τεράστιο πάθος για καινοτομία, οι μπύρες της Sierra Nevada είναι εμπνευσμένες από την φιλοσοφία πως όλα είναι δυνατά. Εδώ και χρόνια οι δημιουργοί τους πιέζουν συνεχώς τα όρια για να δημιουργούν εξαιρετικά αρωματικές μπύρες που αποτελούν πρότυπα μίμησης για πολλούς ζυθοποιούς.

Οι μπύρες Sierra Nevada

Sierra Nevada Pale Ale: Ένα απολαυστικό παράδειγμα κλασικής pale ale. Έχει βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα και υπέροχο, πλούσιο σώμα. Το άρωμα λουλουδιών και η πικάντική της γεύση είναι αποτέλεσμα της γενναιόδωρης περιεκτικότητας σε εκλεκτούς λυκίσκους Cascade. Κλασική και αξέχαστη!
Βαθμολογία Ratebeer: 95/100

Sierra Nevada Torpedo: …ή αλλιώς Τορπίλη! Μια δυναμική αμερικάνικη IPA με βαθύ χάλκινο χρώμα. Μια μπύρα ύμνος για τους λάτρες των IPA, με την χαρακτηριστική, έντονή της πικράδα και το ξηρό τελείωμά της. Εξαιρετικός και πολύπλοκος χαρακτήρας!
Βαθμολογία Ratebeer: 98/100

Για διανομή επικοινωνήστε με την Unibrau Hellas.