Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Θαλασσινές ιστορίες να τις πιεις στο ποτήρι

Υπέροχη γεύση, υπέροχο άρωμα, υπέροχες ιστορίες. Η MAREA Beer κυκλοφορεί με “ναυτικό” ύφος και δύο νέα κόμικ να κοσμούν την ετικέτα της τελευταίας παρτίδας που θα μας ταξιδέψει σε όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Η MAREA Beer κυκλοφορεί λίγο πριν το Πάσχα με δύο νέες ιστορίες, που έχουν ως συνήθως κυρίαρχο στοιχείο τη θάλασσα. Πρόκειται για δύο “φρέσκες” ναυτικές ιστορίες γραμμένες από τον δημοσιογράφο Ηλία Κανέλλη, σε σκίτσα του Πέτρου Χριστούλια.

Θέμα είναι το “πράσινο διαμάντι” και πρωταγωνιστής ένας πελεκάνος. Η ετικέτα MAREA Beer, που ανανεώνεται με διαφορετικά κόμικς σε κάθε νέα παρτίδα παραγωγής, έχει ξεκινήσει να διανέμει τα νέα κόμιξ στην ελληνική αγορά, με στόχο να βρίσκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας ως το Πάσχα.

Πηγή έμπνευσης για το MAREA (σημαίνει παλίρροια)  είναι τα νερά του Ευρίπου και η μοναδικότητα της γλώσσας και του πνεύματος του διακεκριμένου Έλληνα ποιητή της “θάλασσας”, του Νίκου Καββαδία.

Η MAREA Beer, με λιγότερο από ένα χρόνο ζωής στην Ελλάδα, έχει ήδη κερδίσει δύο βραβεία (ετικέτας και συσκευασίας) χάρις στην ιδιαιτερότητά της να φιλοξενεί ένα νέο κόμικ στις ετικέτες της κάθε νέας παρτίδας.

Η MAREA είναι μια Double Malt Ale μπίρα, που παρασκευάζεται από 5 δημητριακά και διακρίνεται από τη μεστή της γεύση και το άρωμα εσπεριδοειδών και αποξηραμένων φρούτων.  Διπλοζύμωτη, αφιλτράριστη και απαστερίωτη, με βαθύ χρυσαφί χρώμα και πορτοκαλί ανταύγειες, συνδυάζει την ελαφρώς γλυκιά γεύση των δημητριακών με την πικράδα του λυκίσκου, αφήνοντας μια έντονη και με διάρκεια επίγευση.

Δείτε εδώ (κλικ για μεγέθυνση):

Πηγή: Marea