Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single (post)
dev: content-post

Κοντά στις κίτρινες γροθιές η Local Pub

Ο καθένας μπορεί να διατείνεται ότι υποστηρίζει μια ομάδα, αλλά πόσοι το κάνουν έμπρακτα; Πρόσφατα, ο Φώτης της Local Pub έδωσε το παράδειγμα δωρίζοντας στην ομάδα πυγμαχίας της ΑΕΚ πυγμαχικό εξοπλισμό και υλικό. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά του! Παρακάτω δείτε το σχετικό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα του συλλόγου:

H AEK ευχαριστεί την «The Local PUB» στο Χαλάνδρι και το φίλο της ΑΕΚ και της ORIGINAL Φώτη για την σημαντική του προσφορά σε αθλητικό υλικό και αξεσουάρ στο πυγμαχικό τμήμα.

Η παράδοση του υλικού έγινε μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα στο Γυμναστήριο του συλλόγου που βρίσκεται στην Οδό Παναναστασίου στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι αθλητές, ο προπονητής Πανταζής Μαρκάκης και οι άνθρωποι που πασχίζουν καθημερινά για τις τύχες του ιστορικού τμήματος της Ένωσης ένιωσαν ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση από την προσφορά του Ενωσίτη φίλου.

Το υλικό θα βοηθήσει σημαντικά τους αθλητές στις προπονήσεις και στην προετοιμασία για τους επερχόμενους αγώνες του τμήματος. Κινήσεις σαν και αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς. Μακάρι να βρουν μιμητές…