Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
 
 

Αναζητηση

 
dev: single-beer

Duvel

Τύπος:
Αλκοόλ: 8,5% vol
Χρώμα:
Συστατικά: , ,
Προέλευση:
Χαρακτηριστικά:
Διάθεση: ,

Η μπύρα

Ήδη από το 1871, η πρώτη γενιά της οικογένειας Moortgat παρήγαγε μπύρα με απαιτητική δεξιοτεχνία, αστείρευτη υπομονή και, πάνω απ’όλα, πολλή αγάπη. Το 1923 η παραγωγή της Duvel ξεκίνησε μόλις με μερικά κιβώτια. Σήμερα, η μπύρα Duvel κυκλοφορεί κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο (σε περισσότερες από 60 χώρες) και έχει φανατικούς λάτρεις. Η μπύρα εξακολουθεί να παρασκευάζεται με βαθύ σεβασμό στην αρχική συνταγή και στο χρόνο που χρειάζεται για να ωριμάσει.

Η μπύρα Duvel εμφιαλώνεται σε ένα στιβαρό, καφέ και στρογγυλευμένο μπουκάλι με σκοπό να προστατευθεί από τις βλαβερές συνέπειες της οξείδωσης που προέρχεται από το φως. Εάν εκτεθεί στο φως του ήλιου, η γεύση της μπύρας θα εκφυλιστεί γρήγορα.

Ο πιο σημαντικός έλεγχος ποιότητας της ώριμης μπύρας εξακολουθεί να είναι μια καθημερινή γευσιγνωσία από μια ομάδα ειδικών. Μόνο τότε, μετά από μια διαδικασία ζυθοποίησης που διαρκεί 90 ημέρες, θεωρείται έτοιμη η μπύρα. Στο ζυθοποιείο μας, η υπομονή και ο χρόνος θεωρούνται ουσιαστικές αρετές και αυτή είναι μια μπύρα που παρασκευάζεται με τη μεγαλύτερη δυνατή υπομονή και πάθος. Απολαύστε τη με αγάπη.

Η Duvel είναι 100% αγνή και φυσική μπύρα, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά και μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά αμέσως. Εκπληκτικά υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ (8,5%), πλούσιο, κρεμώδη αφρό, λεπτές φυσσαλίδες και μεταξένια απαλή αίσθηση στο στόμα είναι αυτό που ξεχωρίζει την Duvel από άλλες βελγικές μπύρες. Με ελαφριά φρουτένια γεύση, διακριτική πικράδα και λεπτό άρωμα, η Duvel κατέχει μια μοναδική θέση ανάμεσα στην πλούσια παράδοση της σχολής βελγικής μπύρας.

Μετά την εμφιάλωση, η μπύρα συνεχίζει να υφίσταται ζύμωση για ένα δεκαπενθήμερο στα ζεστά κελάρια της ζυθοποιίας και τέλος, ψύχεται για 6 εβδομάδες σε κρύο περιβάλλον. Αυτό η επιπλέον μακρά διαδικασία ωρίμανσης είναι μοναδική και συμβάλλει στην εξαιρετική γεύση και το γνήσιο άρωμα της Duvel. Σερβίρεται πάντα στο tulip ποτήρι στους 6°C.

Τη δοκιμάσατε; Μοιραστείτε την εμπειρία σας: